Je zoekt een vertaalbureau, want je hebt een tekst die je wilt laten vertalen. Het moet nauwkeurig gebeuren dus Google Translate is geen optie. Maar je spreekt zelf de taal waarin je de tekst wilt vertalen onvoldoende. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Janssen?

Persoonlijk contact

Korte lijntjes

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Maartje Janssen

Mijn team en ik zijn enthousiaste mensen die veel met taal hebben. We zijn echte talenknobbels! Ik ben afgestudeerd op de Katholieke Universiteit Nijmegen waar ik Engelse taal- en letterkunde heb gestudeerd. Met verve speel ik al 20 jaar met verschillende talen, met veel plezier. Net zoals mijn medewerkers. Ze zijn allemaal HBO of Universitair geschoold en het zijn vakbroeders wiens kwaliteit ik voor sta.

Ik verzeker je dat al het vertaalwerk, corrigeerwerk, editorwerk, alle documenten van jou, gegarandeerd goed worden bekeken bij Vertaalbureau Janssen. Je krijgt niet te maken met een massaal, groot bedrijf maar met een kleinschalig bedrijf. Het contact en geleverde werk is daarom kundig, warm en persoonlijk met korte lijntjes. Bovendien leveren wij kwaliteit voor een scherpe prijs.

Vertalen

Redigeren

Corrigeren

Taalcursus

Tolkdiensten